fredag 8. oktober 2010

Hei ijæn.
Som sagt tidligere så har vi no tatt litt bilda av boden. Blei ferdig å fikk stabla alt på plass igår.
Vi hadd også befaring av rørlegger igår, og bestemt oss førr å utvid badet t ca. 8 kvadrat, så no har vi bynt rivinga av det vi sjøl har bygd opp, men d e bare herlig med tanke på at vi no får ett bad med hærlig størrelse;)
Ha ei fin fin helg alle sammen;)
Legg ut nån bildan av d som e gjort siden sist;)






BADET:
Her e d som engang ska bli bad. Den streken som e på gulvet som går fra lyse grå til mørkegrå, der va egentlig veggen. Så derifra og bak t vindue va badet tenkt, men no bli d ett stort vindu i tillegg. Tar rett å slett ett kjøkkenvindu, sånn at badet bli stort og flott no jah;)












BODEN:
Her e litt elektrisk utstyr som rope etter å bli montert. Å jadda, ikke vær redd. Dåkker ska brukes;)))))
















BODEN:
Her e den gamle kjøkkeninnredninga. Veggan hadd samme farge som tak bjelkan i forrigårs, men no e d straks litt lysere;))) Hærlig;)

1 kommentar:

  1. Åhhh, kor fint d blir, å du kjære tid kor æ glæde mæ t å se d live! Du e nu flink du, som jobbe å står på! Tænk at et lite nurk om ikke så længe kommer inn i familien:) fyttigrisen kor æ glæde mæ! Å du har jo bare DEN flotte magen!Føles som år å dag sia sisst vi hadde en baby i familien! D e en heldig liten en som får en så fin familie som dåkker toan! Æ savne dåkker, og skulle såååå ønske vi kunne møtes oftere:)
    Love you kjære søster! Ps, oftere oppdatering, så vi kan følge me hele veien til mål hadde ikke vært så dumt;)

    SvarSlett